Friday, June 26, 2015

Kek Lapis Cikgu Kayah

Entri sebelum berbuka puasa.
Masak-masak dah siap... cuma tunggu masa nak berbuka puasa, so entri kali ni  jamu mata dengan kek lapis Sarawak. Siapa Cikgu Kayah.... She is my loving adik ipar..pandai buat kek orangnya. Inilah hasil tangan beliau... bestkan. So bulan puasa ni saya berkesempatan mempromosikan kek-kek lapis ni pada ipar-ipar dan bekas customer saya dulu. Ipar-ipar sebelah suami pulak promote kan kat kawan-kawan mereka..viral lah pulak..hehehe..Alhamdulillah, sambutan sangat menggalakkan...Gembiranya dapat membantu mempromosikan kek lapis  Sarawak yang original hasil tangan orang Sarawak ni.


Kek Lapis Pandan Cheese

Kek Lapis Idola... my feveret !

Dalam satu pack ada 6 jenis perisa.. memang sangat hot.

Terdiri daripada kek lapis oreo, choc cheese, India dn Idola. 

kek Lapis Oreo

Kek Lapis Cikgu Kayah...resepi istimewa dari Cikgu kayah..so yummy.

Kek Lapis Idola

kek Lapis India... dalamnya ada kepingan coklat cadbury

Kek Lapis masam manis

kek Lapis Chocolate Cheese

Kek Lapis Blueberry filling


Kek Lapis Blueberry filling Cheese

kek Lapis Peppermint rice

kek Lapis Red velvet Cheese

Kek Lapis Cindai

kek Lapis Strawberry




Kek Lapis Evergreen


Kek Lapis Horlick

Kek Lapis Purnama

kek Lapis Coco

kek Lapis Yam cheese

Combo 6 Hot

Combo 4 gold (sorry ....jgn ingat dlm kek ada gold pulak hihihi)


Cantik-cantik dan yang penting yummy-yummy semuanya.. Sapa-sapa nak order bolehlah contact beliau kat FACEBOOK : KEK LAPIS CIKGU KAYAH

sekali rasa mesti nak lagi... "nang nyaman bah"