Tuesday, August 11, 2015

SPA DI RUMAH


Ogos dah......cepatnya masa berlalu..
My Alya masih lagi bercuti so adalah teman di rumah. Today kami buat spa kat rumah..massage2 badan dengan alunan muzik yang menenangkan...waaaa..ngantuk..

Actually dari bulan lepas dah mengintai Airnys ni selepas melihat iklan dalam  FB. Selepas melalui great experience ni, memang saya sangat rekomen sangat-sangat pada ibu-ibu, akak-akak dan makcik-makcik di luar sana.. tak perlu risau nak bersiap-siap, meredah jem dan mencari parking...Panggil je mereka datang rumah...Airnys Spa ni  akan set up ruang tempat kita berurut tu sebijik macam kat spa...a luxury spa in your own home !
Therapist nya berpengalaman dan very friendly..



Spa delivered to your home..Anywhere you want. When you want.
Nak lihat pakej-pakej treatment boleh mengintai kat website mereka Airnys.com

Happy massage day hehehe...

No comments:

Post a Comment