Sunday, November 16, 2014

Big Hero 6

Petang minggu.
Tunaikan hajat anak-anak hendak menonton Big Hero 6






Alya,Asma & Akmal happy.
They happy...me happy too.

Good Night...harap malam ni takde yang mengigau panggil baymax.. :)

My Bread Maker


Bread maker jenama Panasonic..
Sebelum beli bread maker... hari-hari menonton kat you tube..betapa mudahnya jika ada benda ni...akhirnya saya memilikinya.
Terima kasih banyak-banyak to Encik Suami yang membelikannya...like it very much.


 campak je semua bahan dalam tu...(buku manual ada..and you have to follow all the steps)
Set menu ikut mana satu resepi yang kita pilih.



Taraaaaa... :)


Kembang dengan cantik nya...

so gebu ...



Sukati nak potong besar mana..kecik besar, nipis or tebal..
ready to eat.

Sekian.. 









I'm Back...

Assalamualaikum.

Rupanya sudah setahun lebih blog ini tidak di update. Apa yang sudah berlalu, biarlah ia berlalu. Biarlah tersimpan kemas di lipatan memori.
Hari ini dan hari-hari seterusnya biarlah bermula dengan cerita baru.


Life Goes On...
And Happy Weekend Everyone