Tuesday, May 17, 2011

" Mainan Baru Mama "

Salam mesra buat semua.
Hari ni public holiday for hari wesak so dapatlah berehat dan bersantai-santai di rumah.Petang kelmarin kat tempat kerja saya menerima mainan baru hadiah dari suami tercinta...It's my new Ipad. Kalau lihat kat belakang ipad tu, ada ditulis dengan nama saya dan Happy 10th Anniversary.Sebenarnya ipad ni in advanced anniversary gift hehe...sebab anniversary sebenar bulan september nanti.Tapi takpelah...anyway thank you so much buat suami tersayang atas hadiah ini.








Ipad smart cover red...cover perlu, in case nak bawa pergi mana-mana..taklah calar balar screen tu.
Ni tulisan kat belakang Ipad...emm so sweet...thanks hubby.

Actually,hari ni tak banyak perkara nak di update.Sekadar berkongsi cerita hadiah Ipad dari suami saya. Hari ni rasanya digunakan untuk belajar menggunakan ipad ni...sebab banyak application dalamnya yang saya tidak begitu mahir. InsyaAllah,belajar sedikit demi sedikit pasti boleh mahir juga.Terima kasih juga pada sepupu Awang Sahani yang sedia membantu memberi tunjuk ajar melalui telefon..(saya budak baru belajar..hehe)


ok Selamat berehat...