Monday, September 5, 2011

Telatah mereka di Hari Raya

Cerita bergambar....


Para cucu menziarahi pusara nenek dan atuk mereka...membaca surah Yassin beramai-ramai..Al-Fatihah buat ayahanda dan bonda tercinta yang telah 10 tahun meninggalkan kami. Semoga Allah mengasihani mereka dan menempatkan mereka bersama insan yang dikasihi Nya.
Singgah di pantai Oya...Bersama anak-anak...Tahun kedua kami beraya tanpa ayah mereka kerana tuntutan tugas.Alya,Akmal dan Asma...
Akmal bersama Infazah, anak saudara saya...so cute..

Menziarahi rumah sanak saudara...Majlis hari jadi yang istimewa disambut secara serentak bila ulangtahun kelahiran abang ipar jatuh pada 1hb sept, adik lelaki saya 2hb sept dan my boy Akmal 3hb sept.


Hari terakhir Infazah di kampung...sempat bergambar kenangan bersama Akmal.Giliran kami pula berangkat pulang...

Sesungguhnya bagi saya, Hari Raya bukan setakat perayaan..apa yang lebih istimewa bila adik beradik baik yang jauh atau dekat boleh berkumpul dan masing-masing dengan cerita tersendiri.Tiada hari yang lebih istimewa bila saat bersama ini kita dapat hargai sepenuhnya.
Ketika ini saya dan anak-anak berada dalam penerbangan air asia menuju ke Kuala Lumpur. Malam ini kami akan kembali ke Putrajaya meneruskan kehidupan di sana..
Selamat tinggal bumi Sarawak ..ada kesempatan dan dipanjangkan umur kami akan berkunjung semula ke sana..InsyaAllah.

Salam Aidilfitri...Posted using BlogPress from my iPad

Location:Desa Tercinta

No comments:

Post a Comment