Tuesday, May 17, 2011

" Mainan Baru Mama "

Salam mesra buat semua.
Hari ni public holiday for hari wesak so dapatlah berehat dan bersantai-santai di rumah.Petang kelmarin kat tempat kerja saya menerima mainan baru hadiah dari suami tercinta...It's my new Ipad. Kalau lihat kat belakang ipad tu, ada ditulis dengan nama saya dan Happy 10th Anniversary.Sebenarnya ipad ni in advanced anniversary gift hehe...sebab anniversary sebenar bulan september nanti.Tapi takpelah...anyway thank you so much buat suami tersayang atas hadiah ini.








Ipad smart cover red...cover perlu, in case nak bawa pergi mana-mana..taklah calar balar screen tu.
Ni tulisan kat belakang Ipad...emm so sweet...thanks hubby.

Actually,hari ni tak banyak perkara nak di update.Sekadar berkongsi cerita hadiah Ipad dari suami saya. Hari ni rasanya digunakan untuk belajar menggunakan ipad ni...sebab banyak application dalamnya yang saya tidak begitu mahir. InsyaAllah,belajar sedikit demi sedikit pasti boleh mahir juga.Terima kasih juga pada sepupu Awang Sahani yang sedia membantu memberi tunjuk ajar melalui telefon..(saya budak baru belajar..hehe)


ok Selamat berehat...

1 comment:

  1. wah hepi dah ada ipad tok owhh.suma dr blogpress pun app.hahah ya lah ipad..byk gik perlu d explore.apa pun rajin2 lah update blog kinek tok..kmk dah malas dah nak update blog..ipad jak cya sinek kmk embak,bukan nya apa,kmk tok suka ngan app yg dpat edit gambar dalam ipad ya..suma best.mun ada masa terluang edit gambar jak lam ipad..game nya pun best2..mun akmal tauk byk game best dalam ya siap ktk...jadi hak milik bersama ipad ktk ya..

    ReplyDelete