Friday, April 30, 2010

Penghargaan Buat Seorang Boss....

<
Miss Tiong Kim Yiek atau lebih mesra dengan panggilan miss di kalangan staff. Baru saja berpindah dari Hospital Putrajaya ke Hospital miri...Tidak sampai setahun berada di Miri, beliau berpindah lagi ke Hospital Sarikei , Sarawak. Perpindahan ini atas dasar suka sama suka dengan pegawai sains yang berada di Sarikei ketika itu.
Sepanjang bersama saya dan kawan-kawan yang lain dalam unit patologi kimia, miss sangat bekerjasama, berkawan rapat dan menghargai kami sebagai kakitangan bawahan nya.
Gambar ni diambil pada tahun 2009,Hubungan yang mesra di dalam gambar tu bukan setakat di situ saja. Even miss mesra dengan staff bawahan nya, tetapi bukan bermakna kami sebagai orang bawahan akan mengambil kesempatan...malahan kami semakin menghormatinya...miss amat memahami situasi kami yang sentiasa sibuk dengan kerja di bahagian masing-masing.


Ni lah bilik rehat kami...tempat selalu minum dan makan bersama miss...Ni masa buat aktiviti makan-makan kat luar lepas abis kerja..Pizza Hut. Kenangan manis bersama sentiasa segar dalam ingatan.Sekitar majlis perpisahan untuk miss yang kami adakan di Dynasty Hotel Miri.


Haa..ni lah keluarga bahagia unit patologi kimia.Kenangan terakhir sessi photoraphy beramai-ramai bersama kakitangan Makmal Patologi Hospital Miri.
Saya mendoakan semoga miss gembira berada di tempat baru dan selamat maju jaya...sesungguhnya ketiadaan miss akan kami semua rindui sampai bila-bila.
No comments:

Post a Comment